Зламалася пральна машина, що робити – ремонтувати чи утилізувати

Зламалася пральна машина, що робити – ремонтувати чи утилізувати

Ремонтувати чи утилізувати

Будь-яка пральна машина з часом терпить деякі поломки. Якщо гарантійний термін ще діє, зрозуміло, необхідно звернутися до сервісного центру. Однак, як вчинити в іншому випадку? Чи варто відразу кидатися в магазин за змінним новим придбанням або відремонтувати пральну машину все ж таки можливо?

Можливі види поломок та ваші дії

Нерідко неприємність, що виникла, дозволяє здійснити ремонт пральної машини вдома самостійно, але в окремих випадках потрібна допомога кваліфікованого майстра. Насамперед слід виявити характер проблеми.

  1. Не набирається вода. Найчастіше, у цьому винна несправність клапану чи системи управління, але насамперед, рекомендуємо перевірити водопровідний кран, інколи власники просто забувають, що раніше перекрили його.
  2. Не зливається вода. Зверніть увагу на цілісність помпи для зливу, а також чистоту фільтра.
  3. Вода зливається раніше, ніж встановлено програмою. Такий випадок свідчить про неправильне підключення блоку управління або його поломку.
  4. Вода протікає назовні. Цю проблему може спровокувати поломка патрубка, дірка в манжеті чи барабані. Важливо також перевірити тканину речей яку плануєте прати: деяка постільна білизна та штори не вбирають вологу зовсім.
  5. Температура води не підвищується до потрібного рівня. Відсутність нагріву свідчить про вихід із ладу будь-якого нагрівального елементу, блоку керування або датчиків.
  6. Пральна машина не вмикається. Якщо кнопка включення перестала запускати механізми системи, спочатку перевіряють мережевий фільтр, блок управління, а також проводку і розетки.
  7. Незрозумілі звуки під час роботи. Перед початком прання важливо перевіряти, чи потрапили сторонні речі в барабан (монети, брелоки, ключі з кишень одягу тощо), а також рівномірно розподіляти білизну. Крім очевидних «сигналів» може йтися про поломку підшипників.

Коли варто викликати майстра для ремонту пральної машини

Перші ознаки серйозної несправності пральної машини зможе виявити кожен власник техніки:

  • Надмірний шум та вібрація;
  • Протікання води;
  • Збій програм прання;
  • Зовнішні дефекти.

У будь-якому випадку, якщо зламалася пральна машина, потрібна консультація спеціаліста в даній галузі, оскільки тільки кваліфікований майстер зможе швидко виявити проблему та скласти план її усунення. Й тільки досвідченний майтер порекомендує вам, що краще ремонтувати чи утилізувати  пральну машину.

Чому helpservice.kiev.ua

Сервісний центр з ремонту пральних машин у Києві оперативно прийме замовлення будь-якої складності та за короткий час усуне несправність: майстри приїжджають після виклику протягом пів години у будь-який район міста і цього ж дня проводять діагностику та усунення несправностей.

Організація вже 15 років активно функціонує на ринку, у її штаті працюють найкращі фахівці, а в роботі використовуються лише оригінальні запчастини.

Коли краще утилізувати пральну машину та як це зробити вигідно

Якщо «врятувати» техніку не вдалося, слід оперативно її утилізувати пральну машину на запчастини. Компанія washbuy.kiev.ua у цьому допоможе: робітники самостійно вивозять техніку та сплачують власнику встановлену суму. Важливо враховувати, що організація забирає лише машини автомат, термін використання яких не перевищує 12 років.

 

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту