Загальні проблеми пральних машин

Загальні проблеми пральних машин

Пральні машини стали технікою, без якої не може обійтись жодна родина. Процес прання одягу вручну трудомісткий і потребує багато часу. Життя стало простіше з винаходом пральних машин.

Як і будь-яка побутова техніка, пральна машина може вийти з ладу або припинити працювати, і ви застрягнете з купою брудної білизни. Через постійне використання компоненти більш схильні до відмови, тому потрібне усунення несправностей або заміна деталей.

Розглянемо основні, загальні проблеми пральних машин.

Проблеми з двигуном

Порваний приводний ремінь

Ремінь приводу обертання барабана піддається впливу тепла та постійному навантаженню від двигуна. Згодом через знос ремінь пральної машини може порватися або застрягти між барабаном і двигуном, внаслідок чого пральна машина працюватиме, але не обертатиметься.

Муфта двигуна зламана. Розрив муфти двигуна.

Муфта діє як пряме з’єднання між двигуном та коробкою передач. Згодом та при багаторазовому використанні муфта може зламатися або вийти з ладу, що призведе до несправності двигуна.

Привідний двигун несправний

Несправність приводного двигуна можна визначити по гудінню, що походить від двигуна.

Ведучий шків пошкоджений

На шківах з часом може накопичуватися мастило або пил, що призводить до їх заклинювання або деформації, перешкоджаючи роботі двигуна.

Підшипники бака несправні

Підшипники бака дозволяють барабану обертатися при працюючому двигуні. Несправні підшипники призведуть до перевантаження двигуна або його зупинки.

Електронні проблеми

Плата несправна

Електронна плата керує окремими компонентами пральної машини. Стрибки напруги можуть спалити компоненти, що призведе до несправності пральної машини.

Вимикач стартера несправний

Вимикач стартера керує основними функціями. Несправний вимикач не дозволить пральній машині працювати.

Дверний вимикач несправний

Функція безпеки присутня у всіх пральних машинах, яка діє як замок перед запуском пральної машини. Несправний дверний вимикач не дозволить пральній машині працювати.

Проблеми з конденсатором

Несправний конденсатор перешкоджає правильному запуску двигуна, що обмежує використання пральної машини.

Несправний запобіжник

Несправний запобіжник припинить подачу живлення до пральної машини, що призведе до її несправності, пральна машинка може не вмикатися.

Питання, пов’язані з водою

Зливний насос несправний

Зливний насос може вийти з ладу через тривале використання, що призведе до поганого віджиму речей або вода не зливатиметься зовсім. Одяг або підшипники можуть застрягти, що призведе до заклинювання лопатей крильчатки.

Дренажний шланг заблоковано

Ворсинки та інші сторонні предмети можуть заблокувати дренажний шланг, що призведе до проблем із дренажем.

Клапан подачі води несправний

Несправність впускного клапана означає, що вода не перекривається, коли досягає бажаного рівня. Це призводить до того, що барабан повністю заповнюється водою.

Зона захоплення фільтра заблокована

Фільтр збирає сторонні предмети під час прання, щоб запобігти пошкодженню пральної машини. Ці сторонні предмети можуть заблокувати шланг.

Шлангові фітинги пошкоджені

Впускні та випускні шлангові фітинги подачі води можуть бути пошкоджені, що призведе до того, що вода не буде надходити у пральну машину або утвориться виток води.

Ущільнення пошкоджено

Ущільнення люка пральної машини (дверцята) з часом може ослабнути або затвердіти, що призводить до витоку води у пральній машинці. Використання миючого засобу з високим рівнем піноутворення призведе до протікання води із дверей.

Деякі з марок пральних машин, які ми зазвичай обслуговуємо, включають Samsung, Electrolux, LG, Bosch та Whirlpool. Оскільки наші фахівці мають досвід обслуговування цих брендів, ми зможемо виправити їх швидко та ефективно.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту