Яка функція блоку керування, що використовується в пральних машинах

Яка функція блоку керування, що використовується в пральних машинах

Пральна машина в наші дні є необхідним побутовим приладом у будь-якому будинку. Пристрій цього побутового агрегату хоч і не так вже й складно влаштований, але має дуже важливу і складну технічну деталь – блок керування.

Друковані плати керування модулями (також відомі як електронні панелі або електронні таймери) є важливим компонентом пральних та сушильних машин.

У пральній машині розміщується ряд датчиків, які передають відповідну інформацію про той чи інший процес у системний блок. У свою чергу мікропроцесор обробляє цю інформацію і запускає необхідні процеси – набір, нагрівання або злив води, обертання барабана в ту чи іншу сторону з певною швидкістю.

Якщо блок керування буде несправний, то процес прання не буде запущений, і ваш одяг залишиться брудним.

Як дізнатися, що плата керування пральною машиною несправна?

Якщо у вашій пральній машині плата керування несправна, то швидше за все ви не зможете здійснити запуск пральної машини. Так само можуть виникнути такі ситуації, пральна машинка перестала:

  • заповнювати бак водою,
  • віджимати або зливати воду,
  • вибирає не той режим прання, кількість оборотів,
  • інші варіанти.

Як скинути програму пральної машини?

Якщо ваша пральна машина нормально не працює, вимкніть її з розетки. Зачекайте 30 секунд, а потім знову підключіть шнур пральної машини до живлення. Щоб скинути комп’ютерну систему, відкрийте та закрийте дверцята пральної машини шість разів.

Чи є кнопка скидання на пральній машині?

У більшості моделей пральних машин пристрій надає можливість скидання, що дозволяє користувачеві перезапустити машину після появи будь-яких кодів або несправностей. Натиснувши кнопку на деяких машинах, можна скинути програму, про таку кнопку читайте в інструкції до свого агрегату. Зазвичай достатньо вимкнути пральну машину від мережі, а потім знову підключити її до мережі, щоб перезавантажити прилад, на якому немає кнопки скидання.

Чи можна відремонтувати плату керування пральною машиною?

Цю процедуру не рекомендуємо проводити самостійно.

Ви можете скористатися нашими послугами з ремонту пральних машин у будь-який зручний для вас час з 09:00 до 20:00. Наші майстри розберуться з вашою платою управління в найкоротші терміни. Ми не просто усуваємо проблему, ми знайдемо «корінь» несправності та усуваємо поломку, використовуючи лише деталі найвищої якості для забезпечення надійності.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту