Чи існують безшумні пральні машини?

Чи існують безшумні пральні машини?

Якщо ваша пральна машина розташована на кухні відкритого планування, ви чутимете шум при роботі даної техніки, і це може бути не зовсім зручно, настільки, наскільки може бути головним болем!

Наприклад, ви провели весь день на роботі, і вам потрібні лише кілька хвилин тиші, щоб розслабитися перед сном. Але натомість вас зустрічає монотонний гул пральної машини.

Шумна пральна машина може не викликати великою проблемою у тих, хто розташував її у підсобному приміщенні. У цьому випадку шум не проникає в житлову зону.

Але якщо ви встановили її в безпосередній близькості від кімнат, в яких ви відпочиваєте, пральна машина може зіпсувати ваш відпочинок. Ви намагаєтеся дивитися телевізор або просто поспати, але натомість чуєте гул техніки.

Більше того, якщо у вас є маленькі діти, то галаслива пральна машинка може впливати на їхній сон.

Чому пральні машини такі шумні?

Як правило, шум, який ви чуєте від пральної машини, створюється її двигуном.

Щоб боротися з цим, багато пральних машин вищого класу в даний час оснащуються двигунами, спеціально розробленими для тихішої роботи.

Є й інші розробки, такі як технологія AntiVibration та звукоізоляція, які дійсно допомагають знизити рівень шуму, що видається пральними машинами.

Сучасні пральні машини в процесі прання видає певний шум і місце, де ви розташуєте пральну машину, також вплине на рівень шуму, який ви чутимете. Якщо навколо вашої пральної машини недостатньо місця, вона буде вібрувати і торкатися ваших кухонних меблів або приладів, що може створювати додатковий шум!

Що таке рівень шуму пральних машин?

Рівень шуму пральної машини – це середній рівень шуму, який вона видає протягом усього циклу прання. Шум вимірюється у децибелах.

Вважається, що все, що нижче 55 децибел, слід вважати тихою пральною машиною, оскільки кажуть, що 55 децибел приблизно еквівалентно рівню шуму моря і цей рівень тихіший, ніж середня розмова в ресторані.

Тому, якщо ви шукаєте тиху пральну машинку, то рекомендуємо вам при покупці звертати увагу на клас шуму, який вказує кожен виробник.

Слід зазначити, що твердження виробників про безшумність їхнього пристрою не є 100% такими, адже абсолютно безшумних пральних машин поки не створили.

Але знайти собі модель, яка будє відносно тихо працювати дуже реально. Цю проблему виробники вирішують по-різному: в одному випадку це може бути двигун прямого приводу, в іншому інверторні двигуни, так само встановлюється шумоізоляція корпусу.

Список деяких сучасних «тихих» пральних машин:

Bosch WIW 24340.
Siemens WI 14W540.
LG F-2J7HG1W.
Gorenje Color W 65FZ23R/S.
Electrolux EW8F3R28S.
Candy CBWD 8514TWH.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
пр-т Гагаріна 14A
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту