Пральні машини з інверторним двигуном

Пральні машини з інверторним двигуном

При виборі правильної пральної машини для ваших потреб необхідно враховувати різні фактори. До них відносяться розмір, вантажопідйомність, клас енергоспоживання та наявність певних програм чи функцій.

Для багатьох людей важливим фактором при виборі пральної машини може бути безшумність, тому що у них немає місця для розміщення пральної машини, і їм доводиться ставити пральну машину на кухні або поруч зі спальнею. В інших може бути звичка чи потреба у пранні увечері чи вночі; у цьому випадку вибір безшумної пральної машини гарантує спокійне життя, не заважаючи сусідам.

Щоб мати безшумну пральну машину, важливо вибрати інверторний двигун, а не щітковий двигун.

Пральні машини з інверторним двигуном: особливості та переваги

Характерною особливістю пральних машин з інвертором є безшумність. Технологія, що використовується, дозволяє двигуну обертатися за рахунок магнітної індукції, уникаючи тертя, створюваного щітками, що використовуються в стандартних двигунах змінного струму.

Інверторні двигуни пропонують більше, роблячи менше: менше вібрації та менше шуму, особливо під час прання та віджиму. Пральні машини з інвертором також виграють у ефективності: інноваційний двигун забезпечує максимальну потужність за мінімального споживання електроенергії, досягаючи класу енергоефективності A+++ (-40%).

Знос механічних частин пральної машини також знижується за рахунок відсутності щіток, які необхідно замінювати після багатьох циклів прання, що робить машину більш надійною та довговічною та запобігає необхідності частого обслуговування. Але якщо ваша пральна машина все ж таки вимагає ремонту, ви завжди можете звернутися до нашої компанії.

Хоча пральні машини з інверторним двигуном коштують дорожче, додаткові витрати легко окупаються за рахунок економії з погляду енергоспоживання та високої якості роботи.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту