Пральна машина продовжує стрибати!

Пральна машина продовжує стрибати!

Ви коли-небудь завантажували білизну в пральну машину і в процесі прання виявляли, що ваша пралка починала сильно стрибати?

Що ж… велика ймовірність, що ваша пральна машина розбалансована.

Коли пральна машина обертається, високошвидкісні відцентрові сили завдяки воді та порошку видаляють бруд із вашого одягу. Якщо ваша техніка встановлена ​​не на рівну поверхню й одна ніжка вашої пральної машини коротша за іншу, це призведе до вібрації і змусить техніку рухатися. Це голосно, це небезпечно, і це, ймовірно, пошкоджує машину щоразу, коли це відбувається.

Як вирішити цю проблему?

Переконайтеся, що машину встановлено за рівнем. Переконайтеся, що всі ніжки стоять на рівній поверхні. Ви можете використовувати спиртовий рівень, щоб перевірити це та відрегулювати ніжки за необхідності.

Якщо у вас нова пральна машина, транспортувальні болти все ще можуть бути встановлені на задній частині машини. Перевірте задню частину пральної машини на наявність 2-3 великих болтів, що фіксують рух барабану. Вони мають бути видалені для нормальної роботи машини.

Просте перекладання одягу в пральній машині може змінити ситуацію. Це дозволить збалансувати роботу барабана. Можливо ви заклали дуже багато речей.

Зупиніть цикл прання, якщо це можливо, і розподіліть одяг по барабану рівномірно, щоб не було жодної важкої грудки, що обертається по колу.

Багато нових пральних машин оснащені технологією балансування навантаження, яка виявляє та компенсує дисбаланс завантаження, допомагаючи захистити машину та ваш одяг від пошкоджень.

Якщо проблему не можете знайти самостійно, не поспішайте викидати техніку, викликайте майстра для ремонту пральних машин. Можливо, вам просто необхідно замінити амортизатори або виявиться інша поломка. Професійний майстер досить швидко зможе вирішити вашу проблему.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту