Пральна машина Beko набирає воду і відразу зливає в чому причини

Пральна машина Beko набирає воду і відразу зливає в чому причини

Пральна машина Beko набирає воду і відразу зливає – неправильне підключення

Проблеми з пральною машиною Beko, такі як набір води та її негайний злив, можуть викликати безліч незручностей господаркам. Некоректне підключення – банальна помилка якої припускаються багато власників СМА.

У цій статті ми розберемо чому пральна машинка набирає воду і відразу зливає і відключається, можливі варіанти такої поведінки, їх вирішення та як уникнути подібних проблем у майбутньому.

Пральна машинка не тримає воду – поломка пресостату

Серед низки варіантів того, що пральна машина Беко не тримає воду, може бути поломка пресостату. Цей датчик встановлюють контролю рівня води в агрегаті.

Якщо пресостат не працює, пральна машина може набирати воду і відразу зливати її, не доходячи до процесу прання. Якщо у вас виникає ця проблема, зверніться до професійного майстра для перевірки датчика та діагностики його стану. Якщо ремонт не доречний – знадобиться заміна деталі.

Пральна машинка постійно набирає воду – засмічення в каналізації

Якщо пральна машинка набирає воду і зливає, але не стірає, однією з можливих причин може бути забита каналізація. Засор у каналізаційній трубі перешкоджає нормальному тиску води і машина весь час набиратиме воду не переходячи на потрібний етап прання.

Обов’язково перевірте та видаліть засмічення в сифоні та трубі каналізації. Можна спрямувати зливальний шланг в раковину, унітаз і т.д. Якщо в результаті таких маніпуляцій проблему вдалося знайти і вирішити, то для уникнення подібних ситуацій у майбутньому варто звернутися до фахівців для встановлення антисифонного клапана та проведення додаткових робіт з очищення каналізаційної системи в цілому.

Пральна машинка зливає воду на початку прання – проблеми з впускним або зливним клапаном

Іноді прання зливає воду на початку прання через несправність впускного або зливального клапана. Клапани можуть заклинювати, текти або бути забитими.

Впускний клапан відповідає за подачу води в бак, а зливний за її злив. Якщо один із клапанів застряє у відкритому положенні, вода буде зливатись у міру надходження, тен постійно підігріватиме водопровідну воду, що надходить, що призведе до його швидкого зносу. Засоби для прання  вимиватимуться безрезультатно. Вам буде потрібна допомога майстра для ремонту пральних машин Beko та заміна пошкоджених елементів.

Пральна машина Beko при включенні зливає воду

Якщо прання зливає воду під час прання, можливо, проблема криється у неправильному підключенні зливного шлангу. Переконайтеся, що цей шланг встановлений на висоті, вказаній в інструкції з експлуатації. Якщо шланг перебуває надто низько, вода може злитися з машини передчасно. У разі потреби скоригуйте положення шлангу, щоб вирішити проблему.

Якщо проблему не вирішено, зверніться до фахівця для перевірки підключення та інших можливих причин.

Пральна машина постійно набирає воду – неполадки з платою керування

Якщо пральна машинка починає набирати воду і зупиняється, несправності можуть критися в несправній платі управління. Електронна плата керує роботою всіх компонентів пральної машини Beko та її поломка може призвести до некоректної роботи пристрою. У цьому випадку потрібно звернутися до сервісного центру для проведення діагностики та ремонту деталі або її заміни.

Підсумовуючи, можна виділити ряд причин, через які пральна машина Beko набирає воду і відразу зливає її, а саме:

  • несправність пресостату;
  • забита каналізація;
  • пошкодження впускного чи зливного клапана;
  • неправильне підключення зливного шлангу;
  • проблеми із платою управління.

Визначте причину та спробуйте її усунути самостійно або зверніться до професійного майстра з ремонту пральних машин Beko для вирішення цієї проблеми. Правильне обслуговування та ремонт пральної машини дозволять вам продовжити термін її служби та уникнути додаткових витрат на покупку нового пристрою.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту