Ремонт пральних машин з прямим приводом

Ремонт пральних машин з прямим приводом

Технологічний прогрес не стоїть не місці й в боротьбі за успішний розвиток на цьому ринку, виробники просто змушені покращувати і удосконалювати свої товари.

Активна конкуренція, змушує виробників проводить масу досліджень для поліпшення споживчих властивостей товарів, при цьому без збільшення його у вартості. Це складне завдання під силу не всім.

Пральні машини з прямим приводом LG

Мотор с прямым приводомКомпанія LG й тут ввела свої інновації, завоювавши серця багатьох споживачів, створивши пральну машину автомат з прямим приводом.

Корейський гігант LG, є першим виробником пральних машин з прямим приводом. На рекламу цієї інновації компанія LG витратила значні кошти, і концепцію безшумних пральних машин, з більш якісної пранням оцінили тисячі споживачів.

Через деякий час, дану технологію випробували покупці й зробили свою оцінку корейського дива.

Переваги пральних машин з прямим приводом

Компанія LG, звичайно, не обмежувала коштів на рекламу, тому тепер всі знають, що ця техніка тихіше, якісніше і довговічніше. Але чи так це? Розглянемо переваги і недоліки цієї моделі.

  • В роботі машина не виробляє великого шуму. Якщо порівнювати прямий привід з класичним, то у першого немає ременя і шківа, які виробляють шум при пранні.
  • Ідеальний баланс. Майже немає вібрації під час роботи.
  • Життя пристроїв з прямим приводом довше. Оскільки деталі вібрують менше, знос двигуна сповільнюється.
  • Якість прання значно краще.
  • Час прання скоротилося завдяки поліпшенню динаміки.
  • За рахунок відсутності втрат при передачі крутного моменту витрачається менше енергії.
  • Бак для білизни трохи ширше, ніж у класичного пристрою.
  • Немає необхідності регулярної заміни приводного ременя.
  • При перевантаженні пральна машина LG з прямим приводом видасть сигнал про помилку тоді як звичайна машинка в цей момент буде псувати ремінь.

Прямий привід у пральних машинах та його ремонт

Пральні машини з прямим приводом, як ми вже зрозуміли, мають як переваги, так і недоліки. Розглянемо основні збої, що виникають в таких пристроях.

Насос вийшов з ладу, вода перестає текти або сильно стікає. Більшість пральних машин ламаються при засмітті насоса. Будьте уважні при завантаженні білизни, дотримуйтесь рекомендацій виробника, очищайте сміття і монети з кишень. Якщо не виконувати дані рекомендації, то для очищення насоса вам знадобиться майстер.

Відмова тена (розшифровується як трубчастий електричний нагрівач). Він відповідає за температурний режим у вашій пральній машинці й може бути пошкоджений через низьку якість води і економії спеціальних фінансових ресурсів засобів від накипу, а також від стрибків напруги.

Відмова електроніки. Таке буває дуже рідко, але ремонт найскладніший і найдорожчий. Виявити таку поломку нескладно: машина не включається, починає видавати помилки в різних режимах, зупиняє перемикання ступенів під час прання. Схема профілактики проста: пристрій має бути правильно встановлено, що буде корисно фахівця, також варто використовувати стабілізатори, які допоможуть при падінні напруги.

Підшипники швидко зношуються. Вони працюють практично без перерв, завдяки чому навантаження на них високе. Це легко діагностувати: апарат починає шуміти більше звичайного, барабан може перестати обертатися, пристрій припинить прання, на дисплеї з’явиться помилка. У разі такого пошкодження необхідно замінити старі підшипники на нові.

Ремонт пральних машин з прямим приводом в Києві

Однак, прямий привід це не панацея і такі пралки теж схильні до зносу і різних поломок. Для ремонту пральної машини з прямим приводом в Києві не обов’язково везти техніку в майстерню. Достатньо зателефонувати нам і викликати майстра для ремонту додому.

Скористайтеся послугою “виклик майстра для ремонту пральної машини з прямим приводом додому” в компанії HelpService.

Опишіть проблему поломки в телефоном режимі й вкажіть зручний для вас час для відвідування майстра.

Майстер приїдемо в обумовлений час, проведе повну діагностику вашої пралки, озвучить причину поломки і вартість за її усунення. Після повної домовленості з усіх питань майстер приступає до ремонту пральної машини з прямим приводом.

Наша майстерня здійснює ремонт пральних машин в Києві і передмісті, з виїздом майстра додому навіть в день дзвінка.

Професіоналізм фахівців HelpService підтверджений багаторічним досвідом та відгуками клієнтів.

Ознайомитися з цінами на ремонт пральних машин з прямим приводом в нашій компанії можна на сторінці “Ціни”.

Важливо! Точна вартість за ремонт пральної машини з прямим приводом буде озвучена майстром тільки після повної діагностики пральки і виявлення проблем.

Обслуговування пральних машин з прямим приводом

Щоб захистити вашу пральну машину з прямим приводом і продовжити її час життя, рекомендуємо чітко слідувати інструкціям виробника при експлуатації техніки, стежити за якістю води.

Так само періодично застосовуйте спеціальні засоби для очищення тена від накипу і регулярно очищайте фільтри від забруднень і води.

Рекомендуємо регулярно, хоча б раз на рік проводити діагностику пральної машини для усунення зношених вузлів і заміни непридатних деталей.

Кілька додаткових рекомендацій:

  • Використовуйте окрему розетку, яка автоматично відключається при падінні напруги.
  • Машину слід встановлювати на рівній поверхні, при необхідності під нею покласти не ковзний килимок.
  • Якщо можливо, встановіть спеціальний фільтр, який допоможе пом’якшити занадто жорстку воду.
  • Також необхідно використовувати різні засоби від накипу.
  • Перед завантаженням одягу в барабан перевірте кишені, видаліть всі дрібні предмети.
  • Після 15-ого прання включайте режим очищення барабана, якщо ваша техніка оснащена такою функцією.

Якщо машинка все ж зламалася, ремонтуйте тільки за допомогою майстра.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту