Переваги та недоліки пральних та сушильних машини «все в одному»?

Переваги та недоліки пральних та сушильних машини «все в одному»?

Чи є багатофункціональна пральна та сушильна машина розумною покупкою? Це, безперечно, звучить як привабливе підприємство.

Переваги пральних та сушильних машин (все в одному)

Чи добрі універсальні прально-сушильні машини?

Професіонали нашої ремонтної майстерні забезпечили технічне обслуговування та ремонт практично будь-якої марки та моделі пральних машин, які ви можете собі уявити. Якщо у вас зламалася пральна машина, ви можете бути впевнені, що наші досвідчені майстри за допомогою необхідного обладнання вирішать будь-яку проблему, з якою ви можете зіткнутися.

Давайте ж обговоримо деякі потенційні переваги універсальних прально-сушильних машин:

  • Доступність. Як не дивно, але вартість універсальної прально-сушильної машини не значно перевищує вартість звичайної пральної та сушильної машини окремо.
  • Розміщення. Якщо у вас не так багато місця в будинку, то агрегат, який здатний виконувати роботу двох великих машин під виглядом однієї, може бути хорошим вирішенням вашої проблеми.
  • Зручність. Виконати одноразовий запуск програми для прання та потім для сушіння речей зручніше, ніж встановлювати програму прання в одній машинці, потім переміщати мокру білизну в іншу техніку та запускати програму сушіння.
  • Безліч варіантів. Ви можете знайти безліч різних комбінацій сушарки та пральної машини від найкращих світових виробників. LG – лише один приклад великої компанії, яка виробляє ці машини.

Ми перерахували деякі переваги універсальних прально-сушильних машин, але як щодо недоліків?

Недоліки універсальних прально-сушильних машин

Як виявилось, проблем кілька.

Подумайте ось про що: якби комбіновані моделі пральних та сушильних машин були ідеальним рішенням, хіба вони не стали б популярнішими? Щоправда, якщо у вас немає серйозних проблем із бюджетом/місцем, цих комбінацій краще уникати.

  • По-перше, цикли прання та сушіння в універсальному агрегаті набагато більше за часом, ніж при використанні окремих пральних та сушильних машин.
  • По-друге, ці блоки працюють на 120В. Це значно менше, ніж у стандартної сушарки, а це означає, що ви серйозно знижуєте потужність нагрівання вашої сушарки.
  • По-третє, універсальний агрегат не має вентиляційних отворів, що означає, що всі процеси майже завжди займатимуть більше часу, ніж у звичайній пральній та сушарці.
  • Крім того, через відсутність вентиляційних отворів, догляд за технікою, після процесу прання вимагатиме від вас більше уваги.
  • У такому агрегаті ви висушите менше білизни, ніж у окремій сушильній машині.
  • Існує ризик пересушити чи не досушити білизну.
  • Значно менше програм для сушіння.

Сподіваюся, тепер ви зможете зважити всі за і проти і зробити правильний вибір при покупці потрібного пристрою.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту