Популярні міфи про прання

Популярні міфи про прання

Всупереч поширеній думці, чи знаєте ви, що деякі види вовни, шовку та делікатних тканин можна прати у пральній машині?
Ось кілька популярних міфів про прання, про які ви, можливо, чули.

Міф №1: Чим більше миючого засобу ви використовуєте, тим чистішим буде ваш одяг

Здається розумним припустити, що якщо ви хочете, щоб ваш одяг був чистішим, вам слід використовувати більше мила, але це не так. Використання більшої кількості миючого засобу, ніж необхідно, призводить до надмірного піноутворення, а це означає, що для полоскання одягу необхідно використовувати більше води, щоб видалити залишки миючого засобу.
Завжди читайте інструкцію миючого засобу для дозування. Або використовуйте технологію автоматичного дозування, таку як, наприклад, система Bosch iDOS, яка визначає та дозує точну кількість рідкого миючого засобу для кожного прання.

Міф №2: пральну машину не потрібно мити

Хоча може здатися дивним, що вам потрібно мити пральну машину, це хороша і правильна звичка – час від часу мити техніку.
Запустіть програму очищення барабана або будь-яку іншу програму прання при температурі 90°C із порожнім завантаженням.
Це усуває бактерії, що викликають запах і забезпечує хорошу чистоту поверхні барабана. Додайте засіб для видалення накипу, щоб видалити вапняні відкладення, спричинені жорсткою водою.

Міф № 3: висока температура сушарки є причиною того, що ваш одяг дає усадку

Існує безліч факторів, за якими одні тканини схильні до усадки, ніж інші. Отже, важливо перевірити етикетку на одязі, щоб дізнатися, чи підходить вона для машинного сушіння. Крім того, завжди використовуйте правильну програму сушіння, тому що різні тканини мають різні температурні пороги.

Міф № 4: холодне прання краще для навколишнього середовища

Хоча прання в холодній воді може споживати менше енергії, таке прання може не ідеально випрати дуже забруднений одяг.
Нагріта вода забезпечує гігієнічне очищення, вбиваючи бактерії. Програми прання можуть досягати температури до 90°C для досягнення найкращих результатів прання. Обов’язково перевіряйте дозволений температурний поріг прання на бірці одягу.

Міф № 5: Вовна та шовк не можна прати в машині

Ручне прання одягу – трудомісткий процес, особливо для таких тканин, як шерсть або шовк.
Всупереч поширеній думці, деякі вироби з шерсті або вовни можна прати в машині – просто перевірте інструкції з прання на етикетці одягу.

Сучасні пральні машини мають програми «Шерсть» та «Тонка білизна/Шовк», спеціально розроблені для прання цих тканин. Якщо ви хочете бути в безпеці, помістіть предмети, які потребують особливого догляду, у сітчастий мішок для додаткового захисту.

Якщо ви будете дотримуватися цих порад, ви заощадите час та гроші, а також продовжите термін служби своєї пральної машини та одягу.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту