Чому пральна машина Whirlpool зупиняється у середині циклу?

Чому пральна машина Whirlpool зупиняється у середині циклу?

Ви чекаєте на сигнал про закінчення циклу, але не чуєте його?

Якщо ваша пральна машина зупиняється всередині циклу, є кілька причин, які можуть бути винні.

  • Таймер пральної машини: Можливо, таймер пральної машини несправний. У разі збою він не повідомить плату управління про перемикання циклів. Це призводить до того, що той самий цикл виконується незалежно від того, який цикл ви виберете. Для перевірки необхідно використовувати мультиметр, тому радимо звернутися до електрика.
  • Плата керування: Якщо плата керування несправна, пральна машина не зрозуміє, які налаштування ви вибрали. Перевірте панель керування на наявність видимих ознак зносу. Якщо ви нічого не бачите, попросіть електрика перевірити його за допомогою мультиметра.
  • Двигун дверного замка та перемикач у зборі: машина може зупинитися в середині циклу, якщо замок дверцят зламаний або несправний. Вам потрібно буде купити нову клямку, якщо поточна зламана. Якщо у вас є пральна машина з верхнім завантаженням, перевірте перемикач кришки. Знову ж таки, якщо він зламаний, вам потрібно буде його замінити.
  • Впускний клапан води: якщо ваш впускний клапан несправний, ваша машина не наповнюватиметься достатньою кількістю води, що призведе до зупинки машини в середині циклу. Вам потрібно буде перевірити клапан за допомогою мультиметра. Якщо він не має безперервності, необхідно замінити клапан.
  • Шланг забитий: Швидше за все, у вас засмічився шланг. Це активує реле тиску та відключає машину. Вам потрібно буде від’єднати шланг і усунути засмічення.
  • Насос та двигун: Нарешті, насос та двигун можуть бути несправними. Коли ці деталі виходять із ладу, машина не може ефективно відкачувати воду. У цьому випадку вам слід звернутися до інструкції з експлуатації.

Наприклад, у посібнику користувача Whirlpool Duet виробник рекомендує перевірити правильність подачі води та електрики. Вони також рекомендують перевірити клямку на двері, а також скинути автоматичні вимикачі, що спрацювали.

У разі будь-яких сумнівів зверніться до майстра з ремонту.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту