Як продовжити термін служби пральної машини?

Як продовжити термін служби пральної машини?

Пральна машина може прослужити довше, якщо за нею правильно доглядати та поводитися з нею. Ось кілька порад, які допоможуть вашій пральній машині прослужити довше.

Перевіряйте шланги

Перевіряйте шланги, підключені до пральної машини, кожні кілька місяців. Ви шукаєте тріщини або опуклості. Крім того, переконайтеся, що фітинги затягнуті і навколо пральної машини достатньо місця, щоб шланги не перегиналися, не набрякалися і не тріскалися передчасно.

Подумайте про заміну шлангів кожні 5 років.

Не перевантажуйте пральну машину

Перевантаження вашої машини змусить двигун  пральної машини працювати з більшим навантаженням, що може призвести до пошкодження двигуна. Тому краще прати важкі речі невеликими партіями чи розподіляти їх між легшими речами.

Вирівняйте свою пральну машину

Ваша пральна машина повинна бути встановлена рівно, щоб вона працювала правильно. Нерівна машина може рухатися більше, ніж очікувалося, що може призвести до пошкодження як самої машини, так і предметів навколо неї.

Щоб вирівняти пральну машину, помістіть рівень на машину і відрегулюйте ніжки пральної машини, поки бульбашка всередині рівня не опиниться в центрі.

Використовуйте правильну кількість миючого засобу

Переконайтеся, що ви використовуєте правильну кількість миючого засобу. Миючий засіб буде діяти як мастило і запобігатиме тертю одягу один про одного та його чистоті. Крім того, залишки миючого засобу є живильним середовищем для цвілі та бактерій, через які в машині з’являється неприємний запах.

Почистіть пральну машину

Не забувайте регулярно чистити пральну машину. Сучасні пральні машини вимагають очищення щомісяця.

Також подумайте про те, щоб частіше чистити пральну машину, якщо ви живете в жаркому та вологому середовищі, яке сприяє зростанню бактерій та плісняви.

Вам також потрібно буде почистити внутрішню частину пральної машини. Перевірте гумову прокладку дверцят на наявність бруду, кіптяви та дрібних частинок. Шукайте області, де накопичується бруд, щоб ви могли очистити ці області до того, як виникне серйозніша проблема.

Залишайте дверцята відчиненими після прання

Переконайтеся, що ви залишили дверцята пральної машини відчиненими, щоб повітря могло надходити в машину. Це дозволить техніці висохнути і запобігатиме росту цвілі та грибка.

Крім того, якнайшвидше спорожняйте пральну машину після завершення циклу. Це також допоможе запобігти зростанню бактерій у вашій машині.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту