Як чистити внутрішню частину пральної машини та як часто це потрібно робити?

Як чистити внутрішню частину пральної машини та як часто це потрібно робити?

Почніть із очищення бака для прання за допомогою програми очищення бака. Додайте відбілювач, рідкий хлор, електроочисник або очищувач для ванни, щоб видалити залишки миючого засобу та інші залишки, а також зберегти чистоту барабана пральної машини. Потім протріть барабан чистою тканиною сухо.

Не забудьте протерти манжету люка та скло дверцята чистою тканиною. Робіть це раз на тиждень.

Потім очистіть лоток для подачі миючого засобу, щоб запобігти засміченню та видаліть залишки миючого засобу. При очищенні використовуйте гарячу воду та оцет, щоб добре протерти диспенсер.

Не забудьте також очистити фільтр машинки, знявши кришку фільтра та витягнувши все, що накопичилося у відсіку за час використання.

Щоб очистити шланг, від’єднайте його та помістіть у раковину з теплою мильною водою приблизно на три хвилини. Використовуйте маленький пензлик, щоб видалити ворсинки із захисної сітки. Продовжуйте замочувати, занурювати та зливати шланг. Підніміть один кінець і злийте воду. Зробіть те саме для іншого кінця. Це має допомогти очистити шланг. Після цього зніміть шланг з раковини, протріть його до м’якої тканини і знову вкрутіть в роз’єми.

Важливо очищати внутрішню частину пральної машини хоча б раз на три місяці, щоб підтримувати пральну машину в чистоті та видаляти запахи.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту