Що ще можна прати у пральній машині

Що ще можна прати у пральній машині

8 речей, які може прати ваша пральна машина

У ті дні, коли ви просто не можете вручну випрати або почистити іншу річ, пам’ятайте, що у вашому будинку є потужна машина, що економить час. Багато речей, таких як ці вісім предметів, можна кинути в пральну машину. Просто не забудьте спочатку перевірити всі бирки для догляду або рекомендації виробника.

  1. М’які іграшки

Якщо улюблений плюшевий ведмедик вашого сина виглядає так, ніби він боровся в багнюці, постирайте його в пральній машині на щадному режимі. Закріпіть усі вільні нитки, зніміть весь «одяг» і помістіть іграшку в сітчастий мішок або наволочку для додаткового захисту. Не забудьте перевірити бирку догляду (вона має). Деякі хутра не можна прати, і те саме стосується іграшок, набитих маленькими пінопластовими кульками.

2. Кросівки

Стирайте брезентові або нейлонові кросівки (наприклад, кеди). Не кладіть шкіряне або спортивне взуття в пральну машину для прання, в режимі холодної води, щоб вони не деформувалися. Стирайте кросівки у спеціальних ганчір’яних мішечках. Киньте старий рушник, разом із кросівками, щоб вони не надто сильно бовталися в машині. Зніміть устілки та шнурки, якщо можете, і виперіть їх окремо.

3. Подушки

Хороші новини: якщо ваші подушки пухові або набиті волокном, ви можете випрати їх у пральній машині. Використовуйте делікатний цикл із теплою водою, але завжди спочатку читайте етикетку з догляду.

4. Рюкзаки або сумки для обіду

Хоча ви, можливо, і не подумали перевірити, деякі рюкзаки можна прати в пральній машині з фронтальним завантаженням (а також додати футбольні щитки вашої дитини). Викрутіть сумку навиворіт і видаліть металеві частини, якщо можете, і знайте, що будь-які прикрашені дорогоцінним камінням елементи або наклейки можуть не витримати обертання. Помістіть сумку в наволочку або спеціальний мішечок для прання, щоб захистити її, прати терба в делекатному режимі.

5. Килимки на гумовій основі

Ці килимки часто піддаються пішохідному руху і можуть швидко забруднитися, а не стати декоративними. Якщо ваш килим зроблено з бавовни або синтетичних волокон, ви можете кинути його в пральну машину разом із банними рушниками. Стирайте в холодній воді в щадному режимі і не чистіть їх занадто часто: гумова підкладка не витримує щотижневих походів у пральню.

6. Штори

Позбавте себе від рутинної роботи з прання штор, поки ви миєте свої вікна. Якщо ваші штори не виготовлені з тонкого матеріалу, їх, швидше за все, можна прати в режимі повільного віджиму в теплій або холодній воді.

7. Подушки для стільців

Виведіть свої садові меблі зі сплячого режиму. Періть по одній подушці від стільця або крісла, використовуйте делікатний цикл і переконайтеся, що у вашій машині достатньо місця, щоб помістити подушку і залишалося місце для обертання.

8. Автомобільні килимки

Після кількох місяців поїздки в машині, ваші автомобільні килимки потребують ретельного чищення. Попередньо обробіть їх засобом для виведення плям і періть зі звичайним миючим засобом.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту