Базове обслуговування та догляд за пральною машиною Siemens

Базове обслуговування та догляд за пральною машиною Siemens

Будь-яка техніка потребує обслуговування, догляду та очищення, не винятком є пральна машина. Нижче ми пропонуємо вам розглянути основні кроки по обслуговуванню та догляду пральної машини Siemens.

  • Для початку рекомендуємо прочитати інструкцію з експлуатації, що постачається з приладом Siemens. У розділі очищення та технічного обслуговування, ви знайдете інформацію щодо правильного догляду за пральною машиною, щоб підтримувати прилад у хорошому стані.
  • Після закінчення прання, рекомендується висушувати гумову манжету люка і залишити двері відчиненими, щоб уникнути утворення цвілі.
  • Раз на місяць або коли ви відчуваєте неприємний запах, що походить від приладу, ви повинні виконати ретельне чищення, використовуючи спеціальні засоби для догляду та очищення пральної машини. Замість спеціальних засобів можна використовувати білий, столовий оцет. Налийте 150 г оцту в барабан і запустіть пусте прання на високих температурах.
  • Доцільно проводити високотемпературне прання ( 90 ° ), під час прання білої бавовняної білизни. Це дозволить не тільки якісно випрати білизну, але й сприятиме стерилізації прального бак, щоб не накопичувалися залишки миючого засобу чи пом’якшувача тканини.
  • Якщо у вас виникають проблеми з пральною машиною Сіменс: ви чуєте якийсь стукіт або шум під час роботи або виявили витік води, можливо, техніка перестала якісно віджимати білизну чи інші неполадки – викликайте майстра для ремонту пральної машини додому. Не зволікайте з проблемою, оскільки вчасно зроблений ремонт убереже вас від зайвих витрат.
  • Сервісна майстерня HelpService здійснює ремонт пральних машин Siemens у Києві та області з виїздом майстра додому. Працюємо з пристрастю, даємо слушні поради щодо догляду, виконуємо ремонт за доступними цінами та використовуємо при ремонті оригінальні запасні частини, що підходять для моделі вашого приладу.
Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
пр-т Гагаріна 14A
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту