Заміна підшипника у пральній машині Ardo

Заміна підшипника у пральній машині Ardo

Сучасні пральні машини мають значний набір функцій, роблячи наше повсякденне життя набагато комфортнішим. Але час нещадний над будь-якою технікою, незважаючи на бренд. Деталі зношуються і неминуче потребують ремонту.

Якщо ваша пральна машина Ardo почала шуміти голосніше звичайного і погано справлятися з віджиманням – можливо про себе дають знати підшипники. Розібратися в поломці та точно встановити її причину за видимими симптомами, надійно та якісно, допоможуть майстри нашої компанії з ремонту пральних машин Ardo у Києві – Helpservice.Kiev.ua

Основні ознаки

У пральної машини з’явилися перелічені ознаки – значить настав час міняти підшипники:

  • Незвичайні, галасливі звуки під час прання, особливо на віджимі;
  • Підтікання та наявність води під машиною;
  • Сильні вібрації та нестійкість під час роботи;
  • Відсутність плавного обертання барабана та неміцна його фіксація під час прання;
  • При ручному обертанні між баком і барабаном є чималий зазор.

Причини поломки

Термін роботи підшипників не менше 10 років, за умови правильної експлуатації. Є ряд причин, що прискорює процес зносу в рази:

  • Перевантаження машини, причому регулярно;
  • Дисбаланс через білизну, що збилася в комочок;
  • Вихід із ладу супутніх компонентів.

Пошкоджені сальники спричиняють розгерметизацію прального обладнання. Внаслідок чого, з’являється негативний вплив вологи на підшипники та природно корозія останніх. Типові ознаки будуть видні на задній стінці бака у вигляді іржавих потік. Заміни точно потребують підшипники і сальники.

Ремонт чи продаж на запчастини

Набрид постійний ремонт пральної машини Ardo – зателефонуйте до нашої майстерні Helpservice.Kiev.ua і ми допоможемо знайти ефективне рішення.

Техніку, що відслужила, можна винести на звалище і завдати шкоди навколишньому середовищу, поставити в гараж до “найкращих часів” або отримати максимальну від неї користь.

Ви можете вигідно продати пральну машину на запчастини, якщо їй не більше 12 років, та порадувати себе придбанням нової техніки із сучасним функціоналом.

Наша ремонтна майстерня візьме на себе проблеми утилізації, вивезе зламану ПМА та виплатить вам гідну компенсацію.

Заміна підшипника пральної машини Ardo

Заміна підшипника – справа копітка, і не маючи досвіду в даній сфері краще довірити ремонт пральної машини Ardo спеціалістам Хелпсервіс.

Можна спробувати виправити поломку не вдаючись до сервісу з ремонту. Вам знадобиться величезне бажання, наявності терпіння, відповідного інструменту та нові якісні підшипники, що підходять вашій пральній машині.

Процес заміни підшипників передбачає часткове розбирання прального пристрою і може відрізнятися в залежності від моделі Ardo, тому рекомендується звернутися до посібника користувача або знайти інструкцію в інтернеті, яка відповідає вашій моделі.

Етапи роботи:

  1. В першу чергу відключіть пральну машину від мережі та закрийте водопровідний кран. Також необхідно злити залишки води з барабана.
  2. Зніміть задню кришку.
  3. Звільніть шків, мотор, а також барабан від приводного ременя.
  4. Наступним від’єднайте датчик температури води.
  5. Потім відкрутіть і зніміть болт стягуючий обід.
  6. Потім від’єднайте кришку барабана з наступним зняттям гумової прокладки.
  7. Дістаємо барабан із кришкою.
  8. Наступний крок складається зі зняття з валу шківа та кришки.
  9. Вилучаємо на кришці сальник із підшипниками.
  10. Встановлюємо нові підшипники.
  11. Збираємо машину у зворотному порядку.
  12. Останній етап – перевірка та тестування. Підключіть машину до мережі, переконавшись, що всі деталі зібрані правильно. Проведіть тестове прання, щоб переконатися, що проблему вирішено.

Порада! Кожен етап розбирання ПМА варто фотографувати, щоб уникнути помилок під час зворотного збирання машини.

Висновок

Заміна підшипника в пральній машині Ardo та продаж машини на запчастини – два варіанти, які можуть бути дуже корисними для власників старих чи несправних пристроїв. Вибір залежить від конкретної ситуації, бюджету та бажання зберегти пральну машину у робочому стані.

У будь-якому випадку, важливо пам’ятати про безпеку та дотримуватися інструкцій виробника при виконанні ремонту та не забувати, що будь-яке непрофесійне втручання загрожує серйознішими проблемами. Без розуміння, як влаштована та функціонує пральна техніка, намагатися усунути, навіть не перший погляд незначну поломку, не варто. Звернення до майстрів позбавить вас багатьох проблем і заощадить при цьому кругленьку суму.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту