Очищення гумового ущільнювача – поради для пральних машин

Очищення гумового ущільнювача – поради для пральних машин

Кожна господарка очікує, що пральна машина, яку вона придбала, забезпечить певний рівень чистоти одягу. Коли пральна машина не справляється зі своїм завданням, виникає резонне питання, чому. У багатьох випадках проблема полягає в тому, що ущільнювач навколо пральної машини забруднений. Це має ефект доміно для решти пральної машини.

Щоб правильно доглядати пральну машину і отримувати завжди тільки чисту білизну, ми розглянемо кілька порад щодо очищення гумового ущільнювача.

Якщо у вас виникли поломки з пральною машиною, компанія Helpservice.kiev.ua може вам допомогти, забезпечивши технічну підтримку з ремонту пральних машин.

Що знадобиться для якісного очищення гумового ущільнювача

Для ефективного очищення гумового ущільнювача на пральній машині вам знадобиться оцет, сода, рушник, ватяні диски, стара зубна щітка, яку не шкода використовувати, і рідина для миття посуду.

Бікарбонат соди

Перша порада, яку ми можемо порекомендувати для очищення пральної машини, — використовувати бікарбонат соди і помістити його безпосередньо в пральну машину, а потім запустити машину на цикл 90° без будь-яких предметів. Як тільки ви це зробите, використовуйте рушник і трохи теплої води, щоб добре очистити ущільнення. Додатковим бонусом цього способу є те, що ви також очищаєте саму пральну машину.

Білий оцет

Ще один популярний метод, який ви можете використовувати для очищення пральної машини, це підхід з використанням білого оцту.

По суті, вам потрібно використовувати білий оцет у поєднанні з ватним диском, щоб очистити область навколо ущільнення і видалити весь бруд і кіптяву. Після того, як ви закінчите очистку оцетом, запустіть пральну машину на порожньому ходу, щоб видалити всі сліди оцту, перш ніж почати прати одяг у машині.

Загальні поради щодо гігієни

Коли справа доходить до успішного догляду за пральною машиною, безперечно є кілька основних загальних порад і прийомів з гігієни, які ви можете використовувати для досягнення найкращих результатів.

Ось що ви повинні знати:

  • Ви можете легко запобігти утворенню цвілі та бруду, залишивши після прання дверцята відчиненими. Це видалить гаряче повітря та вологу з пральної машини після її використання.
  • Виймайте білизну з машини відразу після завершення циклу прання – це допомагає запобігти накопиченню вологи.

Висновок

Догляд за пральною машиною, безумовно, може бути додатковим ускладненням у використанні техніки, але без цього ніяк не обійтися.

Рекомендуємо вам ретельно продумати вид очищення, щоб отримати найкращі результати. Очевидно, що подібну очистку вам потрібно буде проводити хоча б раз на місяць. Однак, догляд за пральною машинкою принесе дивіденди в довгостроковій перспективі. Адже ви захистите вашу техніку від проблем та несподіваних поломок.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту