Як поміняти манжету на пральній машині Samsung

Як поміняти манжету на пральній машині Samsung

Щоб забезпечити водонепроникність, пральна машина Samsung з фронтальним завантаженням оснащена гнучкою гумовою прокладкою дверцят. На жаль, ці ущільнення, хоч і добре утримують воду, відомі тим, що на них росте пліснява або грибок, якщо їх не чистити часто. Якщо ущільнювач дверей почорнів настільки, що його не може виправити чищення, або старий і пошкоджений, його можна замінити.

Рекомендації як поміняти манжету на пральній машині Samsung

Почніть цей ремонт з вимкнення пральної машини від мережі та води. Це необхідно зробити з метою безпеки, а також тому, що вам може знадобитися деяке розбирання, щоб дістатися до дверної прокладки.

Після цього зверніться до посібника користувача для моделі Samsung, щоб дізнатися, як зняти передню панель пральної машини. На багатьох моделях пралень Samsung це відбувається по-різному, але в більшості випадків вам потрібно буде відкрутити гвинти, що кріплять дверцята, зняти їх, а потім спочатку зняти верхню частину шайби, або перейти до зняття передньої панелі.

У моделях, де зняти передню частину неможливо, доведеться працювати у зоні безпосередньо навколо ущільнювача дверцят.

Отримавши доступ до ущільнення, почніть з відгинання бокових сторін та видалення фіксуючої стрічки навколо зовнішньої частини. Тепер ви зможете зняти сам ущільнювач із шайби.

Обов’язково дійте повільно і перевірте, чи є на вашій пральній машині Samsung затискачі, які потрібно звільняти по ходу руху. Перед встановленням нового ущільнення ретельно очистіть область під старим ущільненням і дайте цій області висохнути.

У комплект нової прокладки дверей входить мастило або герметик, які необхідно наносити відповідно до інструкцій.

При вирівнюванні нової прокладки дверей обов’язково поєднайте зливні отвори з фактичним зливом у двері.

Як тільки фіксуюча стрічка знову буде надіта, надягніть на неї кромки ущільнення, і можна приступати до складання.

Якщо ж ви не впевнені у своїх силах, ви завжди можете зателефонувати нам і викликати майстра додому для ремонту пральної машини Samsung.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту