Інструкція з профілактики догляду за пральною машиною

Інструкція з профілактики догляду за пральною машиною

Згідно зі статистикою, якщо дотримуватись елементарних правил експлуатації, а також виконувати періодичне обслуговування, то пральна машина прослужить набагато довше.

Серед основних правил:

  • дотримуватися зазначеної ваги для барабана пральної машини. Це дозволить підшипникам зберігати свою функціональність, що впливає на тривалість служби, як мотора так і барабана.
  • регулярно чистити фільтри та перевіряти барабан після прання на наявність сторонніх предметів. Своєчасне чищення фільтра дозволяє нормальному надходженню води, що продовжує життя насосу.
  • при необхідності чистити або міняти гумові шланги. Пошкоджені шланги можуть призвести до витоку води, а забиті зливні шланги заважатимуть відкачуванню води.
  • встановити захист від стрибків напруги. Це не складний пристрій захистить вашу пральну від можливого перегорання, адже сильний стрибок напруги під час роботи техніки може пошкодити будь-який електронний вузол, призвести до замикання.
  • використовувати підходящий порошок, рідину для прання. Правильно підібрані миючі засоби щадно впливатимуть на деталі вашої техніки, що однозначно дозволить продовжити термін служби.
  • стежити за станом гумового ущільнювача, при необхідності міняти.

Пральна машина виконує важливу функцію у побуті сучасної людини, тому складно уявити своє життя без її наявності. Щоб електроніка завжди була справною і функціонувала без проблем, потрібно не тільки правильний догляд за нею, а й періодичне обслуговування.

Якщо ви стали помічати, що пральна машина працює неправильно, почала погано справлятися з поставленим завданням або зовсім не включається, зверніться за професійною допомогою. Майстри сервісного центру оперативно діагностують проблему та докладуть усіх зусиль для її вирішення. Якісний результат гарантовано!

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту