Що краще рідкий засіб для прання чи порошковий?

Що краще рідкий засіб для прання чи порошковий?

Ви коли-небудь замислювалися що краще використовувати рідкий пральний засіб або пральний порошок? Більшість людей просто беруть те, що дешевше чи зручніше. Але є деякі важливі відмінності між двома типами миючих засобів, які ви повинні знати перед наступною покупкою. У цій статті ми обговоримо плюси та мінуси рідкого засобу для прання та порошкового, щоб ви могли прийняти обґрунтоване рішення про те, який тип кращий для вас!

Рідкий пральний засіб проти прального порошку: що краще?

Як рідкі, так і порошкоподібні пральні засоби мають свої переваги та недоліки. Знання того, що кожен засіб робить найкраще, допоможе вам вибрати правильний для ваших потреб у пранні!

1. Ціна миючого засобу

Рідкий миючий засіб зазвичай дорожчий за пральний порошк. Це пов’язано з тим, що рідкий миючий засіб містить більше активних інгредієнтів, ніж порошковий, а отже, він більш концентрований та ефективний. До того ж рідкий миючий засіб часто продається у великому обсязі, що є зручним для тривалого використання. Порошки дешевші й можна знайти невеликі упаковки, що зручно для термінового та дешевого прання. ПЕРЕМОЖЕЦЬ: Порошок.

2. Зручність та простота використання

Рідкий миючий засіб зазвичай зручніше, ніж порошковий. Це пов’язано з тим, що рідкий миючий засіб не вимагає зачерпування, його можна просто залити в пральну машину. З іншого боку, порошковий миючий засіб важче відміряти, й іноді він може призвести до безладу. ПЕРЕМОЖЕЦЬ: Рідина.

3. Чистяча сила засобу для прання

Рідкий миючий засіб зазвичай більш ефективно видаляє плями та бруд з одягу, ніж порошковий, оскільки рідкий миючий засіб містить більше активних інгредієнтів, ніж порошковий. Однак на ринку є деякі порошкові миючі засоби, які так само ефективні, як і дорожчі рідкі бренди. ПЕРЕМОЖЕЦЬ: Рідина.

4. Температура та видалення плям

Рідкий миючий засіб зазвичай ефективніше видаляє плями та бруд з одягу, ніж пральний порошок, незалежно від температури води. Порошковий пральний порошок іноді може важко розчинятися в холодній воді, а це означає, що він не такий ефективний при пранні одягу в холодній воді. ПЕРЕМОЖЕЦЬ: Рідина.

5. Тип плями

Рідкий миючий засіб, як правило, ефективніше, ніж пральний порошок, видаляє складні плями, такі як плями від трави або жиру. Це пов’язано з тим, що рідкий миючий засіб містить більше активних інгредієнтів, ніж порошкове, а це означає, що він краще проникає в пляму і руйнує її. Тим не менш, є деякі порошкові миючі засоби, які розроблені спеціально для видалення плям, що важко виводяться. ПЕРЕМОЖЕЦЬ: Рідина.

Вплив на довкілля

Рідкий миючий засіб є кращим для навколишнього середовища, ніж порошок. Це з тим, що рідкий миючий засіб містить менше хімічних речовин, ніж порошковий миючий засіб. ПЕРЕМОЖЕЦЬ: Рідина.

Засіб для прання для різних типів пральних машин

Залежно від типу вашої пральної машини варто підбирати і засіб для прання. Важливо не тільки отримати якісну чисту білизну, але й використовувати такий засіб, який буде щадним для техніки.

Фронтальне завантаження.

Якщо у вас пральна машина з фронтальним завантаженням, слід використовувати рідкий миючий засіб. Це пов’язано з тим, що порошковий миючий засіб може залишити після себе залишки, які можуть згодом руйнувати деякі вузли вашої пральної машини.

Верхнє завантаження.

Якщо у вас пральна машина з верхнім завантаженням, то для вас немає жодної різниці між рідким і порошковим пральним порошком. Ви можете використовувати будь-який із них, залежно від ваших особистих уподобань.

Отже, яким є вердикт при порівнянні прального порошку з рідким засобом для прання?

В цілому, рідкий миючий засіб є найкращим вибором. Це дорожче, але ефективніше, і зручніше. Однак, якщо у вас обмежений бюджет або особливі потреби (наприклад, прання в гарячій воді або очищення стійких плям), то пральний порошок може бути хорошим варіантом для вас.

Якщо у вас виникли проблеми з пральною машиною, можливо, настав час зателефонувати в Helpservice.kiev.ua, щоб повернути техніку в робочий стан, та провести ремонт пральної машини!

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту