6 найінноваційних функцій пральних машин від Whirlpool та Mayta

6 найінноваційних функцій пральних машин від Whirlpool та Mayta

У двадцять першому столітті виробники змагаються, щоб надати вашій сім’ї найефективніший процес прання для отримання чистої білизни в історії ну… будь-коли. Еволюція техніки значно просунулась вперед. Якщо раніше нам доводилося прати в тазі руками, потім прийшли пральні машини напівавтомат, то тепер пральні машинки автомат ще більше спростили життя господарок. Але технології не стоять на місці, і щороку створюються нові інноваційні елементи для покращення процесу прання.

Whirlpool та Maytag залишаються лідерами галузі, впроваджуючи економічні, прості у використанні та високопродуктивні інновації у пральних машинах, покликані полегшити ваше прання. Ось шість інноваційних функцій пральних машин, які нам дуже подобаються.

  1. Завантажити та перейти

Не потрібно використовувати миючий засіб при кожному пранні. За допомогою Load and Go ви завантажуєте миючий засіб і кондиціонер для білизни в легкодоступний автоматичний дозатор. Система Whirlpool Load and Go автоматично додає миючий засіб та пом’якшувач тканини в потрібний час, з можливістю завантаження до 40 завантажень, і ви ніколи не поставите питання, чи не забули ви знову додати миючий засіб.

  1. Вбудований водопровідний кран

Зупиніть появу плям за допомогою вбудованого водопровідного крана Whirlpool та Maytag. Вбудований кран, розташований прямо всередині барабана пральної машини, дозволяє попередньо змити будь-яку стійку пляму або бруд ще до початку циклу прання.

инновации в стиралках

3. Розумне пральня

Розумне прання краще з Smart Laundry через програму Whirlpool. Запустіть завантаження віддалено або призначте завдання членам сім’ї, коли настав час виймати білизну. Завдяки голосовій активації через Amazon Alexa, Google Assistant або Apple Watch прати білизну з будь-якого місця стало ще простіше.

4. Пара для плям

Видаляйте навіть найстійкіші плями за допомогою опції Maytag Steam For Stains, використовуючи комбінацію пари і температури, щоб створити ідеальне середовище для ферментів, що очищають, для видалення органічних плям.

Функция пара в стиральной машине

5. Цикл санітарної обробки

Вбийте шкідливі бактерії за допомогою Whirlpool та циклу дезінфекції Maytag. Додаткова гаряча вода всередині пральної машини видаляє понад 99% трьох найпоширеніших побутових бактерій.

6. Додаткова потужність

Іноді білизна потребує особливої ​​уваги. За допомогою кнопки Extra Power на деяких пральних машинах Maytag ви підвищуєте ефективність прання проти плям за будь-якого завантаження.

Як бачите, сучасні пральні машинки значно розширюють свої функції, для більш якісного та зручного прання. Чистити одяг ще ніколи не було так просто.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту