Zanussi (Зануссі)

Zanussi (Зануссі)

Італійські пральні машини Zanussi (Зануссі) користуються великим попитом у покупців. Доступна ціна, широкий модельний ряд, якість і надійність – все це сприяє великому попиту.

У техніці “Зануся” реалізовано багато фірмових технологій, що дозволяють економити електроенергію й пральний порошок, поліпшити якість прання: Jet System, Airflow, Eco Valve, Fuzzy Logic і ін.

Ремонт пральних машин Zanussi (Занусі) в Києві

В цілому, машинка цього бренду надійна, але чутлива до перепадів напруги, якості води.

Недотримання рекомендацій виробника і не дбайливе поводження часто призводять до різних поломок, і тоді буде потрібно ремонт пральної машини Zanussi.

Майстерня HelpService здійснює професійний ремонт пральних машин Zanussi (Зануссі) в Києві і передмісті. Наші майстри мають величезний досвід роботи з цією технікою. На всі види ремонтних робіт надається гарантія.

Основні поломки і несправності пральних машин Зануссі

Несправність Симптоми
Перегорів впускний клапан СМА Zanussi не набирає воду або, навпаки, нескінченно набирає її й зливає.
Перегорів пристрій блокування люка Прання не запускається, так як замок не блокується або, навпаки, ви не можете відкрити дверцята після закінчення прання.
Знос щіток двигуна Не запускається прання, пральна машина іскрить, тріск і запах горілого під час роботи, повільне обертання барабана при віджиманні.
Обрив приводного ременя Свист, шум, запах горілого, барабан не обертається під час прання.
Плата управління Стиралка «глючить», зупиняється під час прання, безладно блимають кнопки й індикатори, збиваються програми.
Знос підшипників Сторонні звуки, сліди масла на білизні, яка переться, калюжа води або масла під машинкою, не крутиться барабан.

Коди помилок пральних машин Zanussi

Більшість пральних машини Зануссі оснащені невеликим дисплеєм для інформаційного сповіщення власника про хід прання. На даний дисплей виводиться також інформація про поломку в вигляді спеціального коду.

Такий код помилки допоможе діагностувати причину поломки. Розшифрувати його можна вивчивши інструкцію або ознайомившись з відповідною таблицею.

Діагностувавши поломку, ви можете усунути неполадку самостійно або ж викликати професійного майстра, якщо несправність дійсно серйозна.

Чи варто робити ремонт пралки своїми руками

Така техніка, як пральні машини Зануссі, мають складну систему.

Ми не рекомендуємо проводити ремонт пральних машин Зануссі своїми руками. Крім необхідних знань і навичок, потрібно мати спеціалізовані інструменти і діагностичне обладнання.

Спроби самостійного ремонту не завжди закінчуються успішно, але можуть призвести до ускладнення ситуації або зайвих витрат.

Наприклад, відсутність нагрівання не завжди вказує на поломку Тена, але вам може здатися що потрібна замін нагрівального елементу. Ви вирішили зробити ремонт самостійно, придбали запчастину, встановили її, а проблема не вирішується.

Бувають і більш серйозні наслідки, коли важливі й дорогі вузли випадково пошкоджуються внаслідок невмілого демонтажу або перегорають вузли через те, що переплутані контакти при підключенні і т. д. Що призводить до додаткових проблем.

Не намагайтеся усувати несправності пральних машин Зануссі самостійно: звертайтеся до професіоналів!

Виклик майстра для ремонту пральної машини Zanussi додому

Щоб замовити професійний ремонт пральних машин Зануссі, зателефонуйте нам.

При зверненні вам потрібно вказати модель (наприклад, Aquacycle 1050), розповісти про проблему. Майстер при необхідності задасть уточнюючі питання і назве приблизну ціну на ремонт пральної машини Zanussi.

Точну вартість за ремонт пралки Зануссі майстер може повідомити тільки після повної діагностики вашої техніки.

У зручний для вас час майстер компанії HelpService приїде до вас додому, проведе повну діагностику, встановить несправність і можливі причини, що призвели до її (наприклад, приводний ремінь часто рветься через несправний підшипника, майстер може запропонувати замінити і його), називає ціну ремонту.

Тільки після отримання вашого згоду на озученний ремонт майстер приступає до робіт.

На заключному етапі майстер запускає тестову прання, переконується, що несправність усунена і виписує гарантію.

Вартість ремонту пральних машин Zanussi (Зануссі) на дому

Ціни на ремонт пральних машин Zanussi в Києві на дому від компанії HelpService цілком демократичні. З повним прайсом ви можете ознайомитися перейшовши на сторінку з цінами.

Важливо! На сайті вказана приблизна вартість за ремонт пральної машинки Зануссі, так як точну вартість майстер може назвати тільки після перевірки вашої пралки і виявлення всіх несправностей.

Майстер не змінює названу ціну в процесі ремонту, озвучена вартість після діагностики є остаточною.

Сервісне обслуговування Зануссі

Щоб продовжити термін служби пральної машини, убезпечити себе від необхідності проведення капітального і дорогого ремонту, ми рекомендуємо дотримуватись рекомендацій виробника по догляду і експлуатації, а також регулярно (не менше 1 разу на рік) викликати майстра для проведення професійної діагностики.

Запитання, відгуки та пропозиції:
Рубрики
Популярні записи
Бренд пральної машини
Прямий телефон майстра
розрахунок вартості ремонту
Додати коментар
Ми цінуємо час наших клієнтів і завжди готові швидко та якісно відремонтувати будь-яку поломку вашої пральної машини
* обов'язкове для заповнення
Наш адрес
м. Київ,
просп. Леоніда Каденюка, 14а
вхід з двору, чорна решітка
Працюємо в Святошинському, Солом'янському, Деснянському, Дарницькому, Подільському, Оболонському, Дніпровському, Шевченківському, Печерському, Голосіївському районі Києва
Консультація спеціаліста та розрахунок вартості ремонту